ENG

 

Buscar

 

contacto

Contactar con el IAC

Galería Antoni Pinyol presenta REUS URBAN ART 2017

 

El projecte “Reus Urban Art” proposa un itinerari d'intervencions artístiques pel centre de Reus amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana 2017.

El projecte “Reus Urban Art”, promogut per la Associació per la promoció de l’Art Contemporani - Telax, proposa des d'aquest mes de maig un itinerari d'intervencions artístiques, escultures i instal·lacions a càrrec de gairebé 40 artistes distribuïdes per diferents espais públics del centre de la ciutat de Reus. Aquesta activitat és inclosa a la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i les intervencions ja són visibles a diversos punts de Reus.
La proposta de l’Associació Telax reparteix les instal·lacions artístiques a partir de l'abecedari i diferents numeracions, de manera que s'ha confegit un recorregut amb inici al carrer del Vidre i final a la placeta dels Argenters. El recorregut passa pel carrer de la Galera, Galió, Pubill Oriol, passatge raval de Jesús, carreró i carrer de les Basses, carrer Concepció, passatge raval de Robuster, carrer Barreres, plaça del Baluard, carrer de Rosselló, carrer de l'Abadia, Peixateries Velles, carrer de l'Hospital, zona del Pallol, carrer de Montserrat, carrer de Bages, carrer de les Galanes, plaça de la Farinera, carrer d'Aleus, carrer de Casals, plaça dels Argenters i carrer de Donotea.
Aquest projecte és inclòs a l'eix de Coneixement, creativitat i innovació de la programació de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

Reus Urban Art s’inaugurarà de manera oficial el 25 de maig a les 12 del mig dia, quan es realitzarà una visita pel recorregut que començarà i acabarà a la Galeria Antoni Pinyol, al carrer del Vidre.

+informació